URAN U BIKU

SAZNAJTE ŠTA NAM DONOSI URAN U BIKU U NAREDNIH 7 GODINA !!!

Uran je ušao u znak Bika 6.3.2019i tu ostaje do 2026 god, naime nakon 75 godina Uran se vraća u ovaj znak. Doneće velike promene u poljoorivredi i na polju finansija ali i na ličnom nivou kod svakoga od nas.
Vodolije i Bikovi će imati na nekim poljima revolucionarne promene. Međutim ova promena će uticati i na ostale znake, ali i na svetskom nivou (mundanom).Ne treba da im se opirete već da ih što pre prihvatite bez obzira na tromost koju osećate ili se dvoumite, pa čak i u krajnjoj liniji odbijete da prihvatite novu realnost.
Revolucionarna promena u jednom ženskom znaku, pasivnom po prirodi govori da se neki neće baš toliko snači na početku, ali zasigurno postoji momenat da se transformišu i krenu u nove pobede. Ovo nije brz tranzit već se očekuje da će u ovom znaku biti do 26 maja 2026.

Ono što je sigurno jeste da će nas ova planeta naučiti da drugačije gledamo na novac na materijalne stvari. Čak šta više dosta žena će se uključiti u materijalizaciju, pa će postati i dominantnije od muškaraca u poslovnom svetu.
Promene u načinu plaćanja gde bankomati mogu da budu zamenjeni ili neupotrebljivi. Službeni radnici će raditi potpuno drugi posao u bankama i na šalterima platnog prometa. Postoji mogućnost za nove načine plaćanja kao i za novu vrstu transfera novca. Svaki vid transakcije koji nije valjao biće odbačen i zaboravljen. Ovo će promeniti i poslovanje na berzama kao i državne budzete i doćiće do nove poslovne politike na globalnom nivou.

U poljoprivredi sledi ogromna revolucija, neke kulture će se drugačije tolerisati i proizvoditi, moguće da će se uvesti sasvim nova tehnologija. Potrebno je prehraniti što više stanovništva kao i cilj da ta hrana bude bogata hranljivim materijama. U svakom slučaju moguće je da će na velikim farmama i njivama raditi roboti i da će se uvoditi inteligentni sistemi obrade i same proizvodnje.

U savkom slučaju na svetskom nvou dolazi do promene tržišta i do udara nekih zemalja na njihovu privredu i poslovanje. Težište privrede se može promeniti i da postavi nove standarde kao i mogućnost da se neke manje razvijene zemlje brze razviju.

Proemna i u saobraćaju će biti očigledna, jer je u planu novi vid prevoznog sredstva koji će nas sa jako velikom brzinom prevoziti na jako velike udaljenosti. Ovo će moći da priušte i oni najsiromašniji koji će moći da odu sa jednog na drugi kraj sveta sa izuzetno malo troškova. Nastaje doba novih letelica, prevoznih sredstava, komotnijeg transporta, modernizacija je ovde jako bitna pa se u tom duhu očekuju i velika otkrića. Nova tehnološka revolucija u svakom smislu.

Vaš astrolog, numerolog i Tarot tumač Teodora 🙂