ŠTA OBLIK USANA GOVORI O VAMA?

ŠTA OBLIK USANA GOVORI O VAMA?

 

Pogledajte dobro svoja usta u ogledalu i pokušajte da utvrdite kom obliku pripadaju.

MALA USTA
Ovakva usta imaju velikodušne i dobroćudne osobe. Ukoliko su usne u obliku dugmeta, onda se radi o osobi koja je zainteresovana za sva dešavanja u okolini, vole da istražuju, ali su i veliki buntovnici.

VELIKA USTA
Ambiciozna priroda krije se iza velikih usta. Ove žene vole da zapovedaju. Osobe sa širokim osmehom su uglavno okružene mnoštvom ljudi i imaju puno prijatelja različitih interesovanja. Najčešće su jako uspešne, talentovane, ali i veliki su perfekcionisti.

PUNE USNE
Iako žene sa punijim usnama deluju vrlo seksi, pa čak i pohotno, često su emotivno nezrele. Ipak, stepen samopouzdanja kod njih je jako visok.

TANKA USTA
Tanke usne otkrivaju nesigurnost, pa ponekad i osobe sa kompleksom niže vrednosti. Ali ove žene imaju i jednu dobru osobinu – praktične su.

SRCASTE USNE
Žene sa srcastim usnama su nezavisne, zavodljive i ekspresivne. One se ne boje ničega i veliki su hedonisti.

SPUŠTENI UGLOVI USANA
Žene koje imaju ovakav oblik usta ne vole da dele svoju privatnost, povučene su i pomalo tajanstvene. Ponekad su previše izbirljive, a nije retkost da ih okolina doživi kao egocentrične i oštroumne.

Niste se pronašli ni u jednom od ovih opisa? Ne brinite. Najčešći slučaj je da je jedna usna izraženija od druge. Ako je to gornja usna, to ukazuje da je impulsivnost glavna karakterna crta te osobe, dok izuzetno naglašenu donju usnu imaju zavodnici.