RETROGRADAN SATURN

RETROGRADAN SATURN – ZNAČAJNE PROMENE ZA SVE HOROSKOPSKE ZNAKOVE !

Od 29.4 do 18.9. 2019 od 20 stepena jarca do 13 stepena jarca će se kretati planeta Saturn.

 

Svi koji imate izmedju 20 i 13 stepena Jarca neku planetu ili neki početak kuće ili polja na tu oblast kod vas će najviše uticati Saturn- gospodar karme. Međutim sve zavisi kako smo mi savladali naše obaveze, karmičke ugovore, pa ćemo tako i da žanjemo. Ukoliko ste se na tom sektoru poneli fer na tom polju možete da budet u krajnjoj liniji oprošteni.

 

podznak Ovan :

Ovo vam se desava na vrhu 10 polja i sada morate da polazete ispit u kontekstu, da li ste dovoljno bili angazovani na ovom polju, koliko ste energije ovde uložili da li ste se maksimalno posvetili, pa sada kroz ovaj tranzitni test dolaze nagrade ili kazne. Saturn ne voli ni previše ambiciozne osobe, recimo da neko želi da bude šef a ne ume da bude šef kao i manjak ambicije, otprilike, mogao sam da uradim veći deo zadatka ali nisam jer sambio isuviše lenj.  Ovde se ne podržava ni jedna krajnost ukoliko sami niste sposobni za tako nešto ili ste eto tek tako propustili priliku da budete na nekoj poziciji, ali ste je odbili, pa to može zapravo da vam se odista odbije o glavu.

 

Podznak Bik:

Saturn vam prelazi preko 9 polja ili sektora vasih vrednosti i principa. Govori koliko smo spremni da se žrtvujemo ili koliko se borimo za principe, pa ukoliko ste se držali na jedan ispravan način za vas neće biti zime. U slučaju da osetite jako breme lošeg aspekta valja se potruditi i popraviti sebe i stvari dovesti na ispravan put. Ukoliko je potrebno da korigujete svoju filozofiju da se na jedan sipravan način postavite pred druge ljude ili ispeglate odnose u pregovorima, znajte da ste na pravom putu. Ispitajte svoju karmu kroz druge ljude, pitajte ih slobodno da budu surovo sikreni i da vam sugerišu šta to kod vas ne ide ili šta treba da popravite.

 

Podznak Blizanci:

Vas će planeta Saturn testirati da li ste bili lojalni prema nekoj osobi i koliko ste tu osobu ispoštovali. Uoliko ste vodili duplu igru i malo poštovali a malo se provalčili sada dolazi vreme za naplatu dugova, ukoliko ste bili lojalni nekim bitnim osobama u vasem zivotu mozete biti nagradjeni boljim statusmo. Vraća vam se period iskušenja pa pripazite šta želite da uradite po pitanju novca, investiranja ili bolje poslovne ponude. Sve je pod znakom pitanja, jer ćete morati da se vratite unazad i sagledate svoje dobre i loše strane, da bi znali u suštini gde da produžite ugovaranje ili da se jednostavno okrenete boljem poslovnom stavu. Ponekad je status kvo bolja solucija.

 

Podznak Rak:

Ovde ste na testu partnerstva, trenutno pa sve do jeseni. Saturn će vas pitati koliko ste bili fer prema partneru i koliko ste poštovali svoju drugu polovinu, u tom kontekstu dobijate deo darova a u suprotnom moze da se desi da vam promakne veci deo darova i da morate da vratite dugove kako dolikuje. Ovaj aspekat ne važi samo za bračnog partnera već i za poslovnog. Ukoliko ste možda išli čak u ekstrem gde ste pomagali ili bili dovoljno od koristi osobi koja je loša po vas i tada će vas ova planeta kazniti. Saturna zato i zovu planetom karme. On je ipak samo pošten, pokušava da vam skrene pažnju gde treba da budete prisutni a gde je to bilo zapravo nepotrebno.

 

Podznak Lav:

Saturn preko 6 polja, ili preko polja radnog mesta. Pa sada ko je zabušavao može da dobije otkaz. Pazite se kolega koji mogu da budu izuzetno teški i da ne uvidite da nesto nije kako treba u vašem okruzenju gde radite, Možete da budete neprijatno iznenadđeni. Ovo je sada više test za vas lično kome treba da se poveravate a kome treba da okrenete leđa. Neko od kolega ne treba da bude prisutan u vašem životu ili jednostavno posao, koji radite više nema smisla. Možete da se odlučite teška srca na radikalne promene sve do jeseni. Pokušajte da saberete prvo se utiske, pa pokušate na malo duži period da se odlučite na promenu.

 

Podznak Devica:

Saturn preko vašeg 5 polja može da vam donese lično problem na emotivnom planu ili čak razrešenje, sve zavisi od ostatka horoskopa kao i prilike koju ste prethodno imali. Ukoliko ste bili u vezi koja ne zaslužuje pažnju možete sada da polako osećate rasterećenje i dobijete odgovr na pitanje vašeg emotivnog problema. Neka čudna situacija sa partnerom može da bude dosta dominantna. Pazite se ljubomore ili nemogućnosti da stvari vidite zapravo onakvim kakve jesu. Polako rešite na emotivnom planu šta je to što vas muči i ne dopušta da skrenete misli. Moguće da privlačite karmičke partnere već neko vreme.

 

Podznak Vaga:

Promene koje vam se budu desile u porodici ili domu su odraz vaše lične karme. Koliko ćete ispaštati kroz porodicu u toj meri ste položili test. Ukoliko ste ranije imali problem, koji niste mogli da prevaziđete sada se može desiti promena u vašu korist i obrnuto, ukoliko niste bili od koristi članovima porodice sada veliki teret pada upravo na vaša leđa. Vaš lični izbor zavisi od vašeg stava od ranije, sada je velika promena u pitanju, pa se dobro pripremite. Nikome nije prijatna situacija da oseća stalno kamen na srcu i da ne može da se izvuče iz problema porodice, doma ili je jedan od roditelja taj koji pravi veliku buku oko bitnih pitanja. Osluškujte šta Saturn ima da vam poruči sve do jeseni ove godine.

 

Podznak Škorpija:

Problem u komunikaciji, izražavanju ili saobraćaju može da bude tema oko koje ćete se najviše loše osećati ukoliko neke detalje niste prevazišli. Vreme pred vama govori da ste osoba, koja mora da se preispituje za svoje postupke i reči koje izgovarate. Pazite kome se sve poveravate, neko može da vas zloupotrebi. Ne kupujte prevozno sredsto ili telefon ili bilo šta od tehničkih stvari, jer upravo taj detalj može da izvuče dosta više novca ili da se namučite dok sve popravite ili papirološki da utvrdie da ste zapravo dobili nešto što je već u startu bilo felerično. Možete biti pmalo teški u komunikaciji ili da ste ranije već bili, pa vam neko može vratiti istom merom.

 

Podznak Strelac:

Teme novca kod vas su dosta prisutne sve do jeseni. Pokušajte dobro da saberete svoje mogućnosti i da pomalo rizikujete i ne odustajete od cilja makar vam sve to donosilo manjak novca u dzepu. Imaćete dobre ideje kojima možete da zaradite novac ali nešto kasnije. Naoružajte se strpljenjem. Moguće da če vas neko od stare ideje odvratiti, jer se u suštini ne vidi odmah uvećanje finansija, ali pokušajte da ostanete dosledni sebi i da pomalo rizikujete u onome što ste do sada radili, jer tu već imate stečenu praksu i mogućnost na duže vreme da se nadogradite.

 

Podznak Jarac:

Tokom narednog perioda sve do jeseni imaćete utisak da ste sami krivi za sve svoje uspehe i neuspehe. Još jedan talas velike promene kod vas ili tek da utvrdite gradivo. Po svom ličnom osećaju ćete biti dosta opušteniji ili čete još jednom morati definitivno da zasučete rukave i počnete stvari da popravljate. Iskoristite period za svoju ličnu karmu, koliko god ona bila bolna. Vi se naravno nećete predati, ali može da bude otežavajuća okolnost da se još jednom predstavljate ljudima, koje poznajete u boljem svetlu a za tim možda nije bilo potreba. Volite samoću i povlačenje da bi napunili baterije ali drugi ljudi to drugačije tumače.

 

Podznak Vodolija:

Drage Vodolije, imaćete priliku da se još jednom povučete i dobro razmislite o tome kojim životnim putem ćete poželeti da krenete. Nećete odustajati od svojih ličnih ciljeva već ćete pokušati još jednom da sumirate utiske i da se na jesen pripremite za ozbiljniju akciju. Još uvek imate ideju tek u povoju za neke ljude, mada ste vi pažljivi u svom haosu. Niste osoba, koja voli studiozno da iznosi činjenice a već ste sami osetili da je potreban samo pravi momenat kada ćete imati mogućnost da predstavite svoj rad na kome zapravo možete da očekujte dosta više novca nego obično.

 

Podznak Ribe:

Neko od vaših prijatelja dobro posmatra situaciju u kojoj se nalazite. Može da bude dosta kritički raspoložen, ali isto tako da vam skrene pažnju na bitne detalje oko loše procene ilimanjkavosti vašeg zalaganja da bi se konačno popravili. Oni koji su vredno radili imaće možda pohvalu. U svako slučaju ne treba toliko da brinete osim ukoliko se ne zalažete za partnerske odnose ili radite nešto na društvenim mrežama ili vam je posao vezan za kontakte sa ljudima. Ovde je moguća restrikcija vaših ugovora da neko odustane od cilja a moguće da treba samo dasačekate osobu koja se pojavljuje od jeseni, neko sasvim nov.

 

Vaš astrolog, numerolog i Tarot tumač Teodora 🙂