JUPITER U JARCU OD 2.12.2019 DO 19.12.2020 !!!

JUPITER U JARCU OD 2.12.2019 DO 19.12.2020 !!!

Izlaganje se odnosi kako za znak tako i za vaš podznak, poželjno je da ovo dvoje kombinujete. Naravno sve zavisi i od ostatka vašeg ličnog horoskopa i afiniteta, ciljeva koje donosite za narednu 2020 –tu godinu.

OVAN –imacete jak uticaj na karijeru, status, komunikacija je intenzivna sa jednim od roditelja, promenu statusa i moći, pomoć od uspešnih ljudi. Uspeh na poslovnom planu pomoću autoriteta,pomaže vam osoba na položaju.

BIK – promena na polju filozofije, moguće da će imati više optimizma, možete da se okrenete putovanjima u inostranstvu i da uspete na nekom drugom području. Saradnja sa ljudima u inostranstvu ili može da se desi poslovna šana u inostranstvu.

BLIZANCI- promena na psihičkom nivou, možda će vam biti potreban psiholog. Jako naglašen uticaj na vaš stav i odluke ljudi u okruženju.

RAK- važan tranzit sa Jupiterom gde može da dođe do promene bračnog statusa, nešto da se produbi a može da bude jako bitna promena na tom segmentu. Promena i sa poslovnim partnerima gde se traži optimizam sa merom.

LAV- Moguće da ćete se podmladiti i da ćete uspeti da se izborite sa novim životnim promenama lično. U svakom slučaju veliko osveženje u odnosima sa ljudima u okruženju.

DEVICA- mogućnost priznanja u onome što rade, pa satisfakcija neće biti nepropraćena, u svakom slučaju neko prati vaš lični rad i sledi vam prestižna nagrada.

VAGA- veoma bitan aspekat Jupitera kod vas. Promena emotivnog života i porodičnog života, dobar životni status.

ŠKORPIJA- sada ste jako optimistični i velikodušni u narednih godinu dana. Važnost uloge vam se dodeljuje i neće izostati lična satisfakcija u okruženju.

STRELAC- koliko god da ste bili na raskrsnici poslovnog koraka, otprilike, kojim poslom da se bavite, šta da radite i gde bi bilo najbolje da uložite energiju sada će ta slika da bude dovoljno jasna da ćete imati lični izbor u pravom momentu. Bitno je i to da vaš izbor najzad donosi više novca.

JARAC- ovo je vrlo važan period za Jarčeve, kako za znak tako i za sam podznak. Koliko god ste se prethodnih godina trudili sada dolazi jako bitan jednogodišnji period gde ubirete plodove svog rada. Iskoristite naredni period za nešto više na ličnom planu, moguće su fizičke promene kod vas.

VODOLIJA- velika zaštita Vodolijama dolazi i neće morati da rade više protiv sebe. Podršku koju dobijate može da vam ulije veliku nadu da nastavite sa velikim entuzijazmom da gradite ono što ste propustili u prethodnom periodu.

RIBE- kod vas sigurno da će da se desi momenat kada budete poželeli da pravite dugogodišnje planove i da postupate dosta pozitivnije. Velikih problema neće biti kod vas lično.

Ukoliko želite da imate jasan uvid kroz svoju ličnu natalnu kartu povodom ovog jednogodišnjeg tranzita, možete da zakažete konsultaciju na Viber: 063/ 771-8078, vaš astrolog, numerolog i Tarot tumač Teodora !!!