ŠTA SU AMAJLIJE, TALISMANI I KAKO POMAŽU?

ŠTA SU AMAJLIJE, TALISMANI I KAKO POMAŽU?
Amajlije, talismane i amulete su kroz vekove ustanovili i najveći mudraci,proroci,isceljitelji i čudotvorci pokušavajući da razreše misterije ljudske sudbine. One služe da pomognu čoveku da dosegne i sačuva sreću i ljubav,dobro zdravlje i blagostanje,duhovno i materijalno bogastvo. Svu mudrost svojih otkrića,ovi mudraci zapisali su tajanstvenim jezikom simbola koji privlače sile dobra, štiteći vas ujedno od mračnih sila,negativne energije uroka i magija. Odabirom simbola,oblika,materijala i boja dobili smo talismane i amajlije koji mobilišu energiju Vaše ličnosti i Vaše podsvesti, i na taj način Vam pomažu da upotrebite svoje potencijale u dosezanju blagostanja na svim nivoima života. Ove magijske predmete potrebno je da povremeno držite u rukama da bi sa njima razmenili svoju energiju i na taj način ih usmerili da rade u pravcu ispunjena Vaših želja.

Iz arheoloških nalaza znamo da su amajlije bile veoma uobičajene u drevnim kulturama u bibliskim zemljama,posebno medju paganima.

Amajlije su bile predmeti koji su ljudi nosili kako bi se zaštitili od negativnih sila,zla i povreda,a i zato da im donesu sreću. Zajedno s drugom vrstom talismana,amajlije su danas vrlo popularne i korisne. Obično su u obliku kristala,keramike,koje mogu da se nose kao nakit,privezak oko vrata,kao narukvica,mogu se vešati za retrovizor u automobilu u obliku krsta ili se nose  u novčaniku. Ovi takozvani sveti kamenovi i drugi ugravirani talismani imaju svoje tajanstvene moći koje štite osobu i donose uspeh i blagostanje.

Osim toga,smatraju se prenosiocima isceliteljske energije i pozitivnih vibracija koje zasigurno pružaju osećaj mira i spokoja.

Amajlija predstavlja magični predmet koji je ispunjen raznim moćima koje nas štite od zlih sila,duhova ili uroka. Amajlije su ćesto ukrašene magičnim simbolima,tekstovima iz SVETOG PISMA.

Amajlije privlače i okupljaju sve pozitivne sile i čoveka postavljaju u središte tih pozitivnih sila,te na taj način uspostavljaju odnos izmedju čoveka i pozitivnih sila koje utiču na njegov život.

Vaš astrolog, numerolog i Tarot tumač Teodora 🙂